Tapolcai baleset

2 days agoDöbbenetes tévedés történt a tapolcai baleset áldozatainak azonosításakor. A délelőtti szentmisén majd utána a tragédia.


Martelyi Tanosveny A Tiszai Holtag Vizitanosvenye Avagy A Nyugalom Szigete Outdoor Outdoor Decor Outdoor Furniture

Január 1-jén délelőtt Tapolca közigazgatási területén.

. Baleset Felborult egy kisteherautó a 65-ös főút Tolna megyei szakaszán Harc közelében az utat teljes szélességben lezárták - közölte honlapján a rendőrség szombat délelőtt. Egyikük túlélte a másikuk meghalt. A 17 éves Dóri akiről a szülei azt hitték hogy túlélte a balesetet ő pedig a helyszínen szörnyethalt.

A legfrissebb hírek ittAz öt utas közül ketten voltak lányok. Dobó Zoltán Tapolca polgármestere a város hivatalos honlapján vasárnap azt írta. A halottnak hitt Melani szüleivel január 3-án éjszaka közölték a rendőrök hogy lányuk mégis él.

Az út 3-as kilométerénél a szentgál-szőlőhegyi elágazónál történt balesetben a jármű vezetője kizuhant a gépkocsiból és súlyosan. A 7345-ös számú úton lévő vasúti átjáróban egy személygépkocsi és az ott közlekedő vonat összeütközött. Gyásznapot tartanak vasárnap a négy fiatal halálával végződő újévi tapolcai vasúti baleset áldozataira emlékezve a Balaton-felvidéki városban.

2 days agoMint arról korábban beszámoltunk közúti közlekedési baleset történt 2022.


Mav M61 019 Balatonfuzfo Rail Europe Train Journey Train


Szekesfehervar 30 12 17 Japan Train Train Truck Train


Mav 433 268 B B Ac Electric Locomotive From V43 Series At Szabadbattyan Vasutallomas In Hungary Locomotive Train Light Rail


Szinva Vizeses Szinva Waterfall Miskolc Lillafured Borsod Abauj Zemplen Northern Hungary Waterfall Budapest Hungary Beautiful Places

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel